Mamy na Slovensku a zľavy

Rada by som otvorila rubriku Slovenské mamy a rôzne zľavy.Takže, ak máte nejakú dobrú inzerciu čo sa týka Slovenska alebo zľavy čo nájdete v obchodoch, prosím vložte ich do komentárov, alebo do emailu a ja ich budem uverejňovať.
Takže prvé zľavy uverejňujem od mojich rodičov. Majú strašne veľa jabĺk, ktoré sú bio, nikdy neboli striekané, a sú krásne. Uskladňujú ich v podzemnej pivnici, takže sú ako čerstvé. Majú veľa druhov za super ceny. Nekupujte dovozové, striekané jablká, ktoré sú predražené a cestujú k Vám tisíce km. Jablká od mojich rodičov si môžete vyzdvihnúť priamo v Púchove alebo aj v Bratislave. Kúpiť si ich môžete v rôznom množstve a ak spomeniete môj blog tak máte 10% zľavu z celej objednávky. Kontakt: Milan Bartek 0911625557.
Druhý inzerát je taktiež lákavý – pobyt na Chate Bartek. Platí to isté 10% ak spomeniete môj blog. K dispozícii su dve chaty http://www.chatabartek.sk/. Pozrite si obsadenosť a vyberte si Váš čas na oddych. Prostredie je úžasne relaxujúce…..

Takže čakám na Vaše ponuky, inzeráty a akcie. Dúfam, že v budúcnosti Vám ponúknem rôzne zľavnené kupóny a akcie kde ušetríte peniaze. Tu je používanie kupónov od výrobcov každodenná záležitosť a môžete nimi ušetriť. Včera som bola v obchode a za 6 detských jogurtov, veľkú zubnú pastu, a žuvačky som zaplatila $1 s použitím rôznych kupónov….

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *