Ako ušetriť pri nakupovaní potravín

V súčastnosti sú potraviny veľkou položkou, ktorá cbd products mesačný rozpočet domácnosti. Tu je pár rád, pri ktorých môžete ušetriť:
1.Pozrite si akcie v najbližších obchodoch a porovnajte ceny.
2.Urobte si zoznam, čo budete variť na celý týždeň. Vypíšte si potraviny čo k receptom potrebujete. Dobre je poradiť sa s rodinou, ktorá Vám môže dať užitočné nápady čo variť. Moja mamina vždy hovorí, nie je tažké navariť, ale tažké je vymyslieť čo variť. Ja varím čo majú v akcii daný týždeň a podľa toho ma napadne recept. Taktiež sa snažim skúšať aj nové recepty.
3.Pri výbere receptov choďte zlatou strednou cestou, jeden deň drahšie jedlo a nasledujúci urobte lacné cestoviny, alebo hustú polievku ako hlavne jedlo.
4.Snažte sa dodržiavať frekvenciu nákupov len raz za týždeň alebo ako si určíte. Mne sa to zdalo zo začiatku ťažké a nikdy mi nevychádzali potraviny ku koncu týždňa, ale teraz je to už v pohode. Týmto spôsobom zistíte, koľko miniete približne na týždeň a potom sa ľahko robí rozpočet pre domácnosť na celý mesiac.
5.Keď viete, že majú niečo v akcii lacné, kupte to, možete to využiť na budúci týždeň.
6.Ak máte možnosť použiť rôzne kupóny a zľavy tak to určite taktiež pomôže. Tu bývajú často zľavy typu kupte jeden kus a dostanete druhý čo pre mňa znamená, že kúpim jeden kus za polovičnú cenu ,ak ten druhý pravdaže nepotrebujem.
7.Choďte do obchodu najedená. Ak ste hladná tak máte tendenciu minúť viac.
8.Kupujte veci ktoré má daný obchod ako vlastnú značku sú lacnejšie a veľa krát na nerozpoznanie od iných.
Ak máte nejaké dobre tipy ozvite sa rada sa naučím niečo nové.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *