Smer Slovensko / We flying to Slovakia

Vo štrvtok letím s deťúrencami na Slovensko na 5 týždňov. Takže nebudem prispievať na blog tak často, ako doteraz. Ale určite si nájdem čas a napíšem nejaký dobrý maminkin recept. Malý sa už teší na baby a ja na ten pocit byť naspäť v spomienkach na detsvo a veci s tým súvisiace. Asi to poznáte, keď prídete k rodičom: posteľ na ktorej ste spávali, voňa kvetov v záhrade, kohút ktorý nás vždy zobúdza každé ráno na chate. Všetky tie veci, ktoré Vám pripomínajú domov.
Tak mi držte palce, aby som ten let s tými mojimi deťmi prežila a štastne sme docestovali. Ozvem sa a dúfam, že budem mať čas sa s Vami podeliť s mojimi pocitmi, čo sa zmenilo a čo nie na Slovensku mojimi očami za posledného polroka, čo som tam nebola. Ak máte nejaký dobrý recept alebo nápad a chceli by ste sa s ním podeliť, pošlite mi email, veľmi rada ho uverejním.

I will be not on my blog that often in May. We are flying to Slovakia but I will be back. In June our series about couponing adventure start over again. I am looking forward to show you more saving tips. If you have some good recipe, idea or just want to write me something please leave comment or write me email.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *