Nedeľné čítanie Biblie – 4

Každý z nás má svoju cestu k viere. Je pre mňa vždy fascinujúce a povzbudivé počúvať osobné obrátenia a príbehy ľudí. Boh si vyberá rôzne situácie, ako zasiahnúť do našich životov. Jedno je isté, že ak Vás osloví Božia Láska, ste zmenený a život naberá iný rozmer. Pocit pokoja a spokojnosti, aký ste neprežili nikdy predtým. Moja cesta k viere je na dlhé rozprávanie a je to nekončiaci príbeh, ktorý každodenne žijem. Sú to osobné výhry a prehry, pády a vstávania, ale hlavne pocit šťastia a nekonečnej vďačnosti. Vďačnosti za ten deň, keď Ježiš vstúpil do môjho života. Vďačnosti za každé nové ráno, keď môžem začať odznova. Vďačnosti za tú veľkú Lásku, ktorá nám bola daná. Citát z 1Jána 4 (9-10) hovorí za všetko:
“A Božia láska k nám sa prejavila v tom, že Boh poslal svojho jednorodeného Syna na svet, aby sme skrze neho mali život.
Láska je v tom, že nie my sme milovali Boha, ale že on miloval nás a poslal svojho Syna ako zmiernu obetu za naše hriechy”

Ak by ste sa chceli podeliť o Váš príbeh a pvzbudiť nás všetkých, napíšte mi komentár alebo email.
Tu je zopár užitočných stránok na povzbudenie. Prvá je v angličtine a je to súbor kázni. Oneplace stránka je súbor video a audio kázni. Ja počúvam Grega Laurie, má pomalú a zrozumiteľnú angličtinu, takže žiaden strach, aj keď ste začiatočnik. http:oneplace.com/ministries/A_New_Beginning/
Slovenské stránky

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *