Tak sme sa prehupli do Nového Roku a plný elánu poďme do práce. Keď som bola malá vždy som si myslela, že keď sa zobudím do Nového roku tak všetko bude iné. Žiaľ, všetko zostalo rovnaké. Už nebývam tak sklamaná ako kedysi ,lebo teraz viem, že nemožem nečinne čakať na zázrak, ale zmeny prichádzajú s našim úsilim. Takže ak chcete niečo v tomto roku zmeniť, pridajte viac námahy ako doteraz a úspech sa určite dostavý.

V prvej ankete som sa pýtala, čo by mal obsahovať tento blog a čo chcete čitať. Najviac odpovedí získala kategória moje rodinné všeličo a overené recepty. Takže budem sa snažiť aj naďalej písať o veciach, ktoré Vás zaujímajú. Chcela by som predstaviť zopár dobrých receptov, čo som sa naučila v USA a aj recepty, ktoré mám od mojej maminky. Našla som zopár výborných stránok o tvorivých nápadoch pre deti a pre domácnosť. Taktiež chcem pokračovať v rubrike o starostlivosti o deti a varenie pre najmenších. Pre Lukiho som všetko jedlo varila sama tak si to musím oprášiť pre našú malú.
Zaujímavá je aj téma privyrobenia si na materskej a sebavzdelávanie. No a v neposlednom rade budete asi veľa čítať o mojich (ne) úspechov z chudnutia po pôrode. Tých 18 kíl čo som pribrala musia ísť preč.Takže, máte sa načo tešiť. Dúfam, že moje dve deti mi dovolia sa venovať mojej záľube a možem byť takto s Vami v kontakte.
Druhá anketa bola o výbere mena pre naše dievčatko. Z náskokom vyhrala Lily, druhá skončila Ivanka a tretia Sonia. Na poslednom mieste sa umiestnila Nadia. Takže sa nechajte prekvapiť aké meno sme nakoniec vybrali.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *