Prečo neurobiť reklamu našej chate?

Vždy ked prídem na našu chatu, spomínam na prababkin jahodový čaj. Chodili sme na jahodové lístky, ktoré sme sušievali a potom varili čaj. Prázdniny, ktoré sme prežívali u prababky, každý rok, boli vždy nalinajkované. Skoro 10 rokov tá istá schéma. Týžden v posteli pri hraní kariet so segrenkami a každý deň výlet do obchodu. To bol najvačší problém. Obchod bol vzdialený 3 km od chaty a to do pekného stupáku. Takže pri mojom obéznom tele, táto čast bola za trest. Babka varievala každý deň obed a mi sme hrali karty. To prebiehalo celý týžden. Muselo nás to baviť lebo pamätám si, že jedna segrenka si od smiechu aj svrkla do vankúša – tak asi to bola sranda. Prababka nás zásobovala čerstvo nadojením mliekom a vajciami. Tie časy sú už dávno preč, ale ja sa stále rada vraciam na tieto miesta.
Ticho, príroda, večerné hviezdy (ktoré sú vidiet najlepšie na celom svete práve tu), nočný táborák, kadibudka to je naša chata.
Takže neváhajte a príďte sa pozrieť na chatu Bartek. Vankúše sú vymené a máme aj normálny záchod.

V súčastnosti ponúkame dve chaty dolnú a hornú, ale čo budem písať, všetko nájete na webe o ktorý sa stara môj švagrík, moja sestra je hlavný manager a rodičia sú prevádzkovatelia. Takže ja, ak môžem prispieť aspoň malou reklamou, tak to rada urobím.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *