Čítanie na Nedeľu: Riaditeľka potratového centra konvertovala

Článok je prebratý z Nitrakalvaria.svd.

Abby Johnsonová, bývalá riaditeľka Centra pre plánované rodičovstvo, odišla z tejto organizácie po tom, ako videla umelý potrat dieťaťa, ničenie plodu v tele matky počas vákuového umelého abortu. Po ôsmich rokoch skončila prácu riaditeľky Bryan centra. Prešla cez ulicu na druhú stranu ku Koalícii pre život, skupine pre pro-life, ktorá sa práve spojila s mestami po celej krajine v kampani pod názvom „40-dní pre život.“ Teraz pracuje s tými, ktorí sa za jej konverziu modlili.
David Bereit, hlavný organizátor kampane „40 dní pre život“ povedal agentúre Zenit, že počas tejto kampane skončilo svoju prácu sedem ďalších pracovníkov centra a tak sa zachránilo 542 životov. A „to sú len tí, o ktorých vieme“, dodal, keď vyhodnotil okamžité výsledky kampane, ktorá zjednotila 212 miest v 45 štátoch, päť kanadských provincií a Dánsko.
40-dňový program začal v skutočnosti na Bryan klinike už v roku 2004 ako modlitbová a pôstna iniciatíva. Pracovníci pro-life sa zhromaždili šesťkrát pred Centrom pre plánované rodičovstvo, aby sa modlili za tých, ktorí zamýšľajú alebo zastávajú umelé potraty.
Bereit potvrdil: „Od prvej kampane v roku 2004 sme sa modlili za Abby a všetkých, ktorí vykonávajú umelé potraty, aby prišli na to, čo vlastne umelý potrat je a aby zanechali tento smrtiaci biznis. V tomto prípade boli modlitby vyslyšané. Sme veľmi povzbudení odvahou Abby, že opustila potratový priemysel a tiež tým, že svoje dôvody zverejnila.“ Bereit ďalej poznamenal, že príbeh tejto konverzie „demonštruje dôležitosť neprestajnej pokojnej modlitbovej účasti pred potratovými zariadeniami.“

Zlomový okamih……………Celý článok si môžete prečítať TU- Riaditeľka potratového centra konvertovala.

Na Slovensku funguje nezisková organizácia Zachráňme životy o ktorej som písala v minulom čĺánku. Ak by ste chceli podporiť dobrú vec čítajte viac TU.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *