Momentálne zápasíme zo soplíkmi a nočnou nespavosťou (už druhý deň decká vstávajú o 2 v noci). Dúfam, že to rýchlo prejde, lebo nás čaká náročná jeseň. Lukáško mal dnes začať prvý krát škôlku (bude chodiť tri rána v týždni) a mi s Nadi chceme popracovať na slovenčine, takže urobíme si doma škôlku. Taktiež ich chcem prihlásiť na plávanie a Nadi bude chodiť na gymnastiku. S Lukym budeme chodiť na logopédiu dva krát do týždňa. A decká sa najviac tešia na stretnutia s ich kamošami, lietanie na bicykli, chytanie rýb na jazere, návštevy knižnice a dúfam, že tento rok si užijeme viac túr do prírody, keďže Nadi je už veľká baba (ako sa sama nazýva).

Leto bolo úžasné. Decka sa vybláznili u babinky,  mi sme sa dobre posunuli so stavbou chaty. Lukáško sa veľmi zlepšil v slovenčine a čo je najdôležitejšie prestal zajakávať. Lukáško mal osobnú pani učiteľku (neter Kristínku) a Nadinka mala niekoho, komu mohla všetko brať (neter Klárku), takže všetci boli spokojní.

Jediné čo mi chýbalo toto leto, bolo viac času. Vyzerá to, že si musíme na budúci rok pobyt ešte predĺžiť. Prajem všetkým príjemný deň a ak máte zdravé, rýchle recepty sem s nimi, budeme ich opäť skúšať a hodnotiť.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *