Aj keď oneskorene prajem všetkým mamám krásny deň.  V našej rodine sú úžasné matky. (Monička pozdravujem ťa sestrička moja.)

Moja mamina  je človek s veľkým Č.  Celý život podporuje našu rodinu a drží ju pokope. To, že môj otec je  úspešný podnikateľ a z  nás vyrástli “normálne” ženy, je zásluha mojej maminy. Mamina je skvelá manželka, matka a momentálne najlepšia babina na svete. Jej trpezlivosť, energia a hravosť s deťmi je obdivuhodná.Som jej vďačná  za veľa vecí v mojom živote, za ta to čo mám a čím som, ale hlavne za vieru v ktorej som vyrastala.Večerné kľačanie pri modlitbe a nedeľné návštevy kostola boli veci, ktoré v tom čase neboli moje najobľúbenejšie aktivity, ale teraz vidím ako to formovalo  vo mne  charakter a pohľad na svet. Viem, že mamina mala krásny príklad v našej babičke.   O tejto žene by ste mohli napísať tisíc stranovú knihu a ani tá by nestačila na jej chválu. Babička bol anjel kráčajúci  na Zemi.

Ako tieto dve ženy ovplyvnili môj život, tak dúfam, že aj ja raz môžem odovzdať veľa mojim deťom.Všetkým mamám prajem aby sme si viac uvedomovali ako terajší život, ktorý žijeme ovplyvní budúcnosť a pohlaď našich detí na nás a ich detstvo. Prajem Vám veľa trpezlivosti, múdrosti, a vnútorného naplnenia pri výchove Vašich detí. Aj keď ako všetci vieme výchova detí nie je jednoduchá, ale verím, že na konci je to vynikajúci pocit, že ste mohli vychovať ďalšiu generáciu dobrých ľudí.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *