Prajem príjemnú nedeľu. Za 3 týždne letíme na Slovensko. Ako som spomínala Lukáško sa balí každé ráno. Jeho kufor je už na prasknutie, tak neviem či tam ešte niečo zmestí.

Mám veľmi vrelí vzťah k Slovensku  a taktiež môj manžel. Chceli by sme vytvoriť neziskovú organizáciu na Slovensku. Máme veľa nápadov z USA ako veľmi tieto organizácie pomáhajú a zlepšujú životy chorým deťom. Taktiež sme Bohu veľmi vďačný a cítime sa zaviazaný za nášho Lukáška. Narodil sa predčasne v 32 týždni a je relatívne  zdravý. Keď sme s ním boli pár krát v nemocniciach tu v USA aj na Slovensku, videli sme aké je to ťažké pre rodičov chorých detí.  Bola by som veľmi rada, keby ste mi zanechali komentár, aké neziskové organizácie podporujete a prečo práve tie. Budem Vás informovať o našich ďalších aktivitách. Ďakujem.

Related Posts

3 thoughts on “Nezisková organizácia

    1. Jamie I notice it too. People may think he got only one shirt. It is hard to tell 3 year old that he can not have 2 favorite shirt (anoher is brown with letters, you may seen a lot on pictures as well) and whear them every day……. What about you try to tell him:)))

  1. Ahoj Leni,
    velmi sa mi paci vas napad, za ktorym stoji okrem vasho pekneho vztahu k Slovensku aj mnoho vlastnych konkretnych skusenosti a urcite aj dost rozmyslania ako realizovat napady z USA … Drzim vam v tom palce! Je to urcite potrebne, pretoze mnohym rodicom a detom sa nedostava tolko pomoci a podpory, ako ste to zazili vy.
    Ja som na Slovensku aj vdaka par osobnym konktaktom podporovala tieto neziskovky: http://www.zelajsi.sk, http://www.plamienok.sk, http://www.dobryanjel.sk. Vedela som, ze robia dobru a jedinecnu pracu a mala som par pribehov, ktore sa ku mne dostali. A hlavne – vedela som, ze je to nesmierne potrebne.
    … takze vsetko dobre a tesim sa na spravy o tom, ako sa vam v tom dari.
    NBO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *