Nedeľné zamyslenie – Boh je stále rovnaký

Chcem Vám všetkým poďakovať za čítanie môjho blogu za Vaše maily a komentáre. Cez internet som stretla veľmi veľa zaujímavých ľudí a všetci ma niečim obohatili.
Nedeľa je deň, ktorý moc neobľubujeme lebo vieme, že príde pondelok. Mne nedeľa vždy viac ako iné dni pripomína, že naša cesta na tejto zemi raz skončí a prejdeme do iného života. Života s Bohom. Veriaci určite vedia o čom rozprávam, keď poviem, že náš duchovný život je raz hore a raz dole. Je jedno, kde sa v tejto fáze nachádzate, náš cieľ je vždy rovnaký, nemení sa . Boh má pre nás pripravené nebo aj keď ste dnes všetko pokazili alebo ste najlepší kresťan na svete. Božie kráľovstvo nezávisí od Vašich duchovných úspechov a pádov. Ježiš je rovnaký včera aj dnes a bude aj zajtra a jeho prisľúbenie trvá. To je na tom to krásne, nečaká keď budete perfektný a dokonalý. Chce Vás takých aký ste…. Takže na záver chcem poďakovať Bohu za Vás všetkých. Za tú malú komunitu mojich priateľov a známych a neznámych. Prajem krásny týždeň.

Related Posts

One thought on “Nedeľné zamyslenie – Boh je stále rovnaký

  1. A ja dakujem tebe za krasne slova hodne zastavenia sa a zamyslenia. Som prave v obdobi, kedy sa mi tazko hladaju na sebe pozitiva…, ale verim, ze zas bude dobre.
    Aj mladsi syn z evanjelia sa odhodlal na cestu domov, do domu svojho otca, hoci nemyslim, ze ratal s happy endom. Boh je odpustajuci a ja sa o tom chcem opat presvedcit. Prajem tuto skusenost aj vam vsetkym:))
    Gabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *