Ahojte všetci. Máme sa výborne. Luky behá zo svojou sesternicou Kristínkou a ja skúšam a overujem recepty. Potrebujem od Vás pomoc. Rada by som predstavila maminám na Slovensku rôzne zahraničné špeciality s tým, že by si mohli receptík vyskúšať doma bez kupovania rôznych špeciálnych ingrediencií. Tak napríklad, ešte pred odchodom som robila výnikajúci mrkvový koláč /carrot cake/, kde ide cream cheese. Neviem čím by som ho mohla na Slovensku nahradiť. Tak prosím, ak máte skúsenosti tak sa ozvite. Taktiež, plánujem uverejniť recept na doma urobené tortilly, keďže som zistila, že na Slovensku sú veľmi drahé. Ak má niekto recept na barbeque omáčku, taktiež by som sa potešila. Viem, že tá sa tu dá kúpiť, ale tá chuť nie je taká istá. Pár krát som už stihla urobiť cobbler, recept som uverejnila nedávno. Môžete ho nájsť tu. Urobila som dvojitú dávku cesta, keďže plechy tu na Slovensku sú väčšie ako v USA. Takže, ak by ste mali nejaký super nápad na náhradu ingrediencí, alebo overený receptík prosím pošlite, vyskúšam a ohodnotím. Ďakujem, že aj napriek mojej absencie v písaní sa tu na blogu stretávame v toľkom počte.

Long story short. I would like to introduce some American food and recipy here in Slovakia. But i can not find some stuff, I need. So, if you know how to subtitute some ingrediencies, please let me know. I made great Carrot cake, but here we dont have cream cheese. Any idea, what a I can use instead? Other is Barbeque sauce. Do you know, how to make home made BBQ sauce? Next, I want to make is homemade tortillas from scratch. If you have som good recipe, please let me know,I will post it here. Thanks, for visiting my blog, even I am not writing so much.

Related Posts

One thought on “Kuchárky, potrebujem pomoc / Help me

  1. Ahoj, ja nie som na Slovensku, ale v Srbsku. Zila som aj v USA a robim vela americkych receptov. Namiesto cream cheese davam obycajne taky masny tvaroh – tu ho predavaju ako "sitan sir". Ten mi nezredne, ked ho zmiesam s cukrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *