Je čas pomáhať / It is time to help

Vianoce sú časom ďakovania a obdarúvania našich blízkych, ale s nimi prichádza aj možnosť pomôcť niekomu, kto to potrebuje. Tu sú dva projekty, do ktorých sa môžete zapojiť aj vy.
Samaritan’s purse je organizácia, ktorá každoročne tu v USA zbiera krabice od topánok, ktoré sú naplnené detskými potrebami a hračkami. Od roku 1993 bolo prichystaných 61 miliónov boxov, ktoré boli zaslané do celého sveta. Je to pekná myšlienka a pre našu rodinu je to každoročná tradícia. Prečo neurobiť radosť deťom, ktoré to potrebujú. Vždy priložíme list, kde im prajeme krásne Vianoce a napíšeme niečo o našej rodine. Na webovej stránke http://www.samaritansapurse.org/ si môžete prečítať rôzne svedetsvá o tom, ako tieto deti prímajú tieto darčeky a ako vznikajú krásne priateľstvá na diaľku. V USA je práve tento týždeň čas na odovzdanie týchto krabíc. Všetky informácie ako naplniť krabicu a kam ju doniesť nájdete na webstránke.Hľadala som či niekto nerobí na Slovenskú túto akciu, ale vyzerá to že nie.
Ďalšia akcia do ktorej sa môžete zapojiť je http://www.freerice.com/, je to internetová charita, ktorá prispieva ryžou za Vašu správnu odpoveď. Vy sa môžete dozvedieť niečo nové a pomôcť. Hneď veďla záložky home, je subjects kliknite a zobrazia sa Vám témy, z ktorých dostanete otázky. Za každú správnu odpoveď prispejete 20 zrnkami ryže. Určite je veľa dobrého čo môžete urobiť pre iných v tomto predvianočnom čase. Tak prajem, aby Vaše srdce bolo otvorené pre iných. Obr. je z webstránky http://www.misie.sk/

Christmas is time of giving and receiving gifts. Is time to help those who are less fortunate? There are two opportunities, which you could get involved. Operation Christmas child is a great opportunity help children around world. Since 1993, more than 61 million shoe boxes have been packed, shipped, and delivered across the globe. This week is collection week for shoes boxes. All information you could find on http://www.samaritanspurse.org/ Second charity is http://www.freerice.com/ This organization is giving free rice for your answers. There are more subjects you could choose from and for every right answers you will donate 20 grains of rice. There are so many ways you could help in Christmastime. I hope, that your heart is going to be open and willing to give and make someone happy.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *