Môj denný prehľad internetom

Nechcem povedať, že som závislák na internete, ale je to už súčasť môjho života. Pekne povedané potreba moja každodenná. Ráno začínam kávou a ranným bulvarom http://www.bleskovky.sk/, http://www.blesk.cz/, www.yahoo/finance.com, http://www.people.com/, http://www.pravda.sk/, http://www.sme.sk/ a samozrejme kontrolou mailov.
Nastavím si rádio z http://www.radia.sk/. Počúvam radio Hey,Slovensko, Lumen, Okey tak kedy mám na čo chuť. Keď mám čas, tak stihnem http://www.sarm.sk/, http://www.zivot.sk/, http://www.slovenka.sk/, http://www.zena.sk/, http://www.mamaaja.sk/, http://www.rodina.cz/ a tak by som mohla pokračovať zo všetkými tými ženskými stránkami.
Malý ide spať na obed a ja mám trochu času na panelák na jojke. Ja viem, poviete si, taká kravina, ale je to jediná vec, ktorú sledujem za celý deň tak mi to odpustite. Popri paneláku sa pokúšám tvoriť http://www.slovakmama.blogspot.com/.
Potom mám obľúbenú stranku http://www.slickdeals.net/ kde nájdem vždy niečo zadarmo, tak už mám doma milión testerov a blbostí. Keď si neviem rady idem na yahoo answers a snažím sa nájsť odpoveď.
Na online nákupy používam http://www.craigslist.com/, http://www.ebay.com/, http://www.amazon.com/.
Keď potrebujem duchovne pookriať, tak idem na http://www.oneplace.com/, http://www.modlitba.sk/, http://www.christ-net.com,%20www.radiolumen.sk/
Sledujem aj ceny leteniek na http://www.lufthansa.com/, http://www.travelhub.com/, www.travelnow.com, http://www.bookingbuddy.com/, http://www.cheaptickets.com/.
Sem tam mrknem na http://www.usaboard.com/ alebo http://www.exil.sk/
Pri varení sa inšpirujem. www.yahoo/food.com, http://www.food.com/, http://www.maggi.sk/, http://www.dobrejedlo.sk/.
Večera je navarená, letenky nakúpené, tak poďme pekne od začiatku na tie isté stránky, lebo ako viete, texty sú pridávané niekoľko krát za deň tak aby som nič nezmeškala…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *