Čo je nové na blogu / What si new on my blog

Pre Slovenské maminy som na pravej strane pridala RSS SME. Môžete si tam prečítať aktuálne články zo sme.sk pre ženy.

Pre mamy v USA, ako som sľúbila, píšem denné akcie na internete. Momentálne tam môžete nájsť preview kupónov na túto nedeľu, kupóny na Hormel products, zadarmo tričko, toaletný papier a servítky, mrazený DiGiorno flatbread, granola bar, Floss Picks. Blog nájdete TU.
Taktiež na budúci týždež (6/24) začína Bloom triplovať kupóny a Harris Teeter doublovať kupóny do hodnoty 1.98. Čo znamená, ak máte kupón v hodnote 1.50 tak dostanete off 3 doláre. Takže veľa vecí človek dostane zadarmo. Ak by mal niekto záujem o bližšie vysvetlenie používania kuponóv dajte vedieť, rada poradím.

There is new widget on my blog sme.sk. You can read new interesting article everyday.
Also, on my new blog
www.savingsblogs.blogspot.com I do everyday report about sales and coupons. This week you can find there preview for this Sunday newspaper coupons, FREE Flatbread fro DiGiorno, FREE toilet paper and wipes, shirt, Floss Picks, granola bar. With this free offer come always a lot of coupons. Next week (6/24) is going to be Bloom store triple coupons, Harris Teeter double up to 1.98. So you can get a lot of stuff. If you need explain something about coupons let me know, I will be happy to help.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *